Gå til innholdet

Future of the Classroom

Dagens undervisning må forberede elevene på karrièrer og utfordringer som ikke finnes ennå. Her er noen forskningsbaserte trender du bør holde øye med, og ressurser som kan hjelpe skolen din med å forberede elevene på fremtiden.

Klasseromsundervisningen er i utvikling

Utdanningen utvikler seg raskere nå enn i noen annen periode i nyere historie. Bevisstheten øker blant lærere og familier om at dagens læreplan må utvikles for å takle morgendagens virkelighet. I tillegg til å beherske verktøy og teknologi må elevene utvikle nye ferdigheter for å løse vanskelige problemer, samarbeide effektivt og gi uttrykk for ideer på nye måter.

For å forstå disse endringene bedre inngikk Google for Education et partnerskap med et globalt forsker- og analytikerteam som skulle undersøke evidensbaserte endringer i klasseromsundervisningen.

kart

Se utdanningstrender for ulike land

Finn ut hvordan skoler over hele verden er i ferd med å fornye undervisningen og læringen.

Utforsk globale perspektiver

Hør på mens globale ledere innen utdanning deler sine synspunkter om fremtidens undervisning og hvordan skoler og lærere kan hjelpe til med å forberede elevene på disse endringene.

Finn ut mer i Lærersenteret

Utvikle dine egne ferdigheter med læreplaner for faglig utvikling og kursplaner med veiledning, utviklet for å hjelpe lærere med å mestre strategier for bruk av Google for Education-verktøy – slik at de kan heve undervisningen enda et hakk.

Kom i gang

Utforsk nye områder innen klasseromsundervisning

Lær om de viktigste trendene som har innflytelse på utdanning nå og definerer fremtidens undervisning.

Registrer deg her for å få oppdateringer, statistikk, ressurser med mer.