Gå til innholdet

Produkter for effektiv læring

Verktøy fra Google for Education fungerer sammen for å fornye læring og undervisning, slik at hver elev og lærer kan nå sitt fulle potensial.

Bruk flere Google-verktøy sammen for å gi undervisningen et løft

Hjelp institusjonen din med å styrke samarbeidet, organisere undervisningen og skape et trygt læringsmiljø ved hjelp av verktøy som er utviklet for elever og lærere

Finn ut mer om Google Workspace for Education

Gjør det enkelt for lærere å kommunisere med elever og administrere kurs ved å gi dem ett sted der all undervisning og læring er samlet.

Finn ut mer om Google Classroom

Utstyr skolen med allsidige, intuitive og sikre enheter som er utformet for neste generasjons undervisning og læring.

Finn ut mer om Chromebook

Utstyr skolen med verktøy som gir suksess

Utdanningsledere

DELL LATITUDE 7410 CHROMEBOOK ENTERPRISE

Gi skolen din nyskapende teknologi etter behov

Bruk mindre tid på administrasjonsoppgaver og mer tid på å gi elevenes utdanning et løft. Utstyr lærerne med verktøy, ressurser og faglig utvikling, slik at de kan fokusere på elevene.

IT-Administratorer

ASUS CHROMEBOOK FLIP CX5

Implementer utdanningsverktøy i institusjonen på en enkel måte

Gi elever og lærere mangfoldige verktøy – nesten helt uten innsats. Vedlikehold all teknologien til institusjonen på ett sted. Overvåk informasjonssikkerhet, styr tilgang og gjennomfør endringer i nettverket raskt, ved bruk av den sentraliserte administrasjonskonsollen.

Lærere

HP CHROMEBOOK X360 14B

Spar tid og berik elevenes læringsopplevelse med verktøy som er enkle å bruke

Effektiviser administreringen av kurs, samtidig som du gir hver eneste elev en personlig tilpasset læringsopplevelse. Opprett, tilpass og samarbeid om leksjoner, slik at elevene kan bli enda flinkere. Bruk virtuelle klasserom for å stimulere til læring når og hvor som helst. Hold oversikt over møter, dokumenter og rapporter.

Dette skjer i utdanning

Se alle
default text

Vi hjelper deg gjerne

Finn ut mer om produktene våre, finn en partner å kjøpe produkter hos, og få svar fra brukerstøtteteamet vårt – når som helst

Registrer deg her for å få oppdateringer, statistikk, ressurser med mer.