Nye muligheter i høyere utdanning

Videregående skoler og universiteter er dynamiske og sammensatte økosystemer for læring og nye oppdagelser knyttet til ulike fagområder og skoleområder. Se hvordan Google for Education kan hjelpe deg med å beholde oversikten og sørge for god kommunikasjon og produktivitet for alle.

Forskning og infrastruktur i høyere utdanning

Googles løsninger skaper den effektive infrastrukturen som hjelper dagens fellesskap for høyere utdanning å holde driften i gang. Forskere kan korte ned analysetiden fra dager til minutter, idet de jobber sømløst med flere ulike avdelinger og datasett. Studenter og forelesere kan samarbeide enkelt og trygt uavhengig av fagområde eller lærested. Og universitetsansatte kan arbeide mer effektivt.

Nye måter å samarbeide og skape nye løsninger på

Fra smartere e-post til problemfrie videokonferanser og tilbakemeldinger i sanntid om studentenes arbeid – produktivitetsløsningene i Google for Education fungerer sømløst sammen med verktøy og systemer for høyere utdanning. I tillegg bidrar de til at studenter og forelesere kan arbeide mer effektivt. Med teknologi for virtuell virkelighet kan forelesere og studenter fordype seg i emnene og lære ting på mer spennende måter.

Sikker teknologi med verktøy for enkel IT-administrering

IT-administratorer kan opprette og administrere tilpassede innstillinger for hele skolen og studentenes enheter med bare noen få klikk. Googles robuste kontroller for administrering og tekniske funksjoner gjør det enkelt å overvåke og administrere apper for hele systemet, slik at IT-teamet kan bruke mindre tid på manuell teknisk brukerstøtte, og mer tid på institusjonens prioriterte områder.

Utforsk Google for Education-produkter for videregående skoler og universiteter

Finn ut mer om G Suite for utdanning, ressurser for lærere og forelesere samt de effektive løsningene som er tilgjengelige i Google Cloud Platform.

 • G Suite logo.

  G Suite for utdanning

  En verktøyserie for kommunikasjon og samarbeid som gir mulighet til læring uansett sted, tid eller enhet. Velg blant gratisversjoner og mer avanserte utgaver.

 • Coursekit logo.

  Course Kit

  Et sett med verktøy som utvider læringsplattformen din og hjelper lærere med å samle inn, vurdere og analysere kursarbeid ved hjelp av G Suite.

 • Google Cloud Platform.

  Google Cloud Platform

  En serie av skyløsninger for lagring, beregning, håndtering av store datamengder samt maskinlæring for å styrke IT-driften og hjelpe forskere, forelesere og studenter med å forme fremtiden.

Bedre høyere utdanning over hele verden

Finn ut hvordan skoleledere og forelesere bruker Google for Education til å utvide studentenes læringsmuligheter på flere ulike måter.

Se alle kasusstudiene

Hjelp teamet ditt med å komme i gang

Er du i ferd med å innføre Google-verktøy på skolen din? Vi kan hjelpe deg. Enten du er lærer eller administrator, finnes det programmer, kurs og brukerstøtte for deg. Bruk gratisressursene eller ta kontakt med partnerne våre.

Lærersenteret

Bla gjennom en samling av gratis læringsressurser på nettet der lærere får vite hvordan de kan bruke Google-teknologi effektivt i undervisningen.

Få opplæring
Konfigureringsveiledninger

Finn ressursene IT-teamet ditt trenger for å planlegge, implementere og støtte Google-løsninger ved skolen din.

Se konfigureringsveiledninger
Produktstøtte

Få svar på spørsmål og tilgang til opplæring, veiledninger, brukerforumer og brukerstøtte for Google for Education-produktene.

Få produktstøtte
One student looks like they are explaining something on a sheet of a paper to another student.

Få tilskudd til bruk av Google Cloud for å støtte forskning og undervisning ved institusjonen

Google tilbyr tilskudd som gir universitetsansatte mulighet til å utforske verktøy og apper på Google Cloud Platform (GCP), samt forskningstilskudd for å gi forskere tilgang til effektive GCP-funksjoner for databeregning og maskinlæring.

Søk om tilskudd

Kom i gang

Snakk med en spesialist

Ta kontakt med en Google for Education-spesialist for å få hjelp til å velge de rette produktene for institusjonen din.

Takk for at du registrerte deg!

Fortell oss mer om det du er interessert i.