Finn en Google Educator Group i nærheten

Med Google Educator Groups (GEG) kan lokale lærere treffes ansikt til ansikt og på nettet for å lære, dele ting og inspirere hverandre.

Lærere i en Google Educator Group i India som deltar på et seminar og lytter oppmerksomt.

Hva er Google Educator Groups?

GEG skaper kontakt mellom engasjerte lærere, slik at de kan diskutere fordelene ved teknologi for skoler, klasserom og fellesskap over hele verden – både på nettet og på lokale arrangementer utenfor internett. Med disse gruppene har lærerne et forum der de kan samarbeide, dele ting og støtte hverandre.

Alle kan bli med

Du er velkommen til å bli med – enten du er rektor, skoleadministrator, lærer, elev eller bare en person som ønsker å bruke Googles produkter til å undervise andre.

Drevet av lærere og andre som deg

Hver gruppe organiseres av en lokal frivillig GEG-leder og er helt uavhengig av Google som selskap.

Det er gratis å være med på arrangementer – både på nettet og lokalt

Følg en gruppe på Google+ for å få oppdateringer, og møt medlemmene ansikt til ansikt på et kommende GEG-arrangement nær deg. Alle GEG-arrangementer er gratis.

«Jeg ble med i en GEG-gruppe for å bli med i et nettverk av titusener sertifiserte undervisere over hele verden. Hvis jeg for eksempel ønsker å bruke Google Earth til å lære elevene om viktige steder knyttet til historiske hendelser, kan jeg sende en melding til en av gruppene mine, og få tips og råd til hvordan jeg kan gjøre dette.»

Donnie Piercey, samfunnsfaglærer og spesialist på integrering av teknologi, Eminence Independent School
Et statisk verdenskart gir et overblikk over hvor mange Google Educator Groups som finnes over hele verden.

Bli med i en gruppe nær deg

Gjennom Google Educator Groups kan du få kontakt med lærere nær deg som bruker Google-løsninger til å fremme læring ved skoler, i klasserom og i andre fellesskap.

Nyheter og historier om Google Education Groups

Donnie Piercey, som er lærer på femte trinn og Google-sertifisert underviser, fornyer undervisningen ved hjelp av teknologi. (Foto: James Allen, Eminence Schools)

La elevene lære hvorfor – ikke hvordan: Noe av det viktigste jeg lærte under Google-sertifiseringen.

Donnie Piercey, som er samfunnsfaglærer og spesialist på integrering av teknologi, forteller hvordan han ble Google-sertifisert underviser, og hvordan det har hjulpet ham å inspirere til læring og kreativitet i klasserommet ved hjelp av teknologi.

Kom i gang

Kom i gang med Google Educator Groups

Samarbeid og utveksle erfaringer og støtte med andre lærere, og bli med på lokale arrangementer og samlinger.