Gå til innholdet

Hold deg oppdatert og få best mulig utbytte av Google Workspace

Etter hvert som flere personer i institusjonen din begynner å bruke Google Workspace, dannes det nye muligheter for samarbeid, nyskaping og produktivitet. Hjelp lærere og administratorer med å få økt innsikt i Google Workspace, kommuniser med et større fellesskap, og følg med på de nyeste produktoppdateringene.

Hjelp lærere og Google Workspace-administratorer å styrke kunnskapen

Gi lærere og administratorer den opplæringen de trenger for å lykkes. Programmer for opplæring og faglig utvikling er tilgjengelige både lokalt og på nettet – enten de ledes av kursholdere eller gjennomføres på egen hånd – slik at alle har mulighet til å utnytte Google Workspace til det fulle.

An administrator sitting next to an educator providing Google Workspace guidance on her computer

Gjør enda mer med Google Workspace for Education

Etter den første implementeringen er det enkelt å utvide Google Workspace-funksjonaliteten ved å aktivere flere alternativer, legge til nye brukere og oppgradere verktøy og tjenester. Kontakt en Google Workspace-spesialist for å finne ut hvilke alternativer du har, og få hjelp til å ta et steg videre.

An illustration of a Chromebook displaying Google Docs next to a smartphone with Gmail opened

Knytt kontakt mellom lærere og elever ved hjelp av Course Kit

Hjelp alle med å få bedre utbytte av teknologien sin med Course Kit. Dette settet med gratisverktøy integrerer Google Workspace i eksisterende læringsplattformer, slik at skoler kan gjennomføre administrering, kommunikasjon og samarbeid på en mer sømløs og effektiv måte.

Få tilgang til flere verktøy og tjenester

Google Workspace-verktøyene er effektive på egen hånd, men de fungerer enda bedre sammen. Få best mulig integrering, effektivitet og produktivitet ved å slå på flere tjenester.

Sørg for kontakt og kommunikasjon mellom alle på skolen

Fra nye medarbeidere til hele avdelinger – det er enkelt å legge til brukerkontoer i Google Workspace. Sørg for at hele institusjonen din synkronisert og på samme plattform.

Legg til flere funksjoner

Oppgrader til avanserte sikkerhetsfunksjoner og samarbeidsverktøy med Google Workspace for Education Standard, Teaching and Learning Upgrade eller Google Workspace for Education Plus.

A pair of students are locked in a discussion about Google tools. One holds his hand up to drive home his point.

Engasjer deg og fortsett læringen

Kommuniser med det globale fellesskapet av Google Workspace-brukere, -administratorer og -eksperter for å få inspirasjon og støtte samt informasjon om Google Workspace-nyheter og -arrangementer.

Nyheter i Google Workspace

Se demonstrasjonsvideoer og abonner på bloggen for å få de nyeste oppdateringene for Google Workspace-administratorer.

Læringssenteret for Google Workspace

Finn opplæringsveiledninger, svar på vanlige spørsmål og andre nyttige Google Workspace-ressurser, for eksempel galleriet med eksempler på fornyelse, der du kan finne ideer til hvordan du kan få best mulig utbytte av Google Workspace.

Fellesskap for Google Workspace-administratorer

Del og lær gode fremgangsmåter og tekniske tips, og få eksklusiv tilgang til konfidensielle produktplaner for Google Workspace for utdanning.

Education On Air-nettseminarer

Delta på nettseminarer og digitale arrangementer for å finne ut mer om nye verktøy og ideer fra Google for Education-eksperter-, -partnere og -brukere.

Videre utforsking