Gå til innholdet

Bli partner

Partnerne våre er en grunnleggende del av Google for Education. Finn ut hvordan du kan levere Google for Education-løsninger til skoler og oppnå vekst i din bedrift. Alle Google for Education-partnere bør søke om å bli med i Google Cloud Partner Advantage-programmet.

En elev viser arbeidet på den bærbare datamaskinen sin til en interessert lærer. I samme rom sitter flere elever og lærere som viser hverandre arbeid.
Selg produkter

Gi kundene verktøyene de trenger

Hvis du vil distribuere, selge eller implementere produkter som Chromebook, Chrome Education-oppgraderingen og Google Workspace for Education, må du søke om å bli med i Google Cloud Partner Advantage-programmet og velge «Sell» (salg) som deltakelsesnivå.

Innenfor Partner Advantage kan du også oppnå at bedriften din kan skille seg ut og utmerke seg med en utmerkelse for ekspertise og/eller spesialisering innen utdanning.

Tilby tjenester

Del kunnskap med kundene

For å tilby tjenester innen faglig utvikling, opplæring og konsulentvirksomhet i forbindelse med Chrome for Education eller Google Workspace for Education må du søke om å bli med i Google Cloud Partner Advantage-programmet og velge «Service» (tjeneste) som deltakelsesnivå.

Innenfor Partner Advantage kan du også oppnå at bedriften din kan skille seg ut og utmerke seg med en utmerkelse for ekspertise og/eller spesialisering innen utdanning.

En smilende mann går mellom rader med bord der lærere jobber på bærbare datamaskiner.
En lærer demonstrerer noe på en bærbar datamaskin mens to elever følger med.
Utvikle løsninger

Optimaliser og videreutvikle verktøyene våre

Vi har flere millioner brukere av Google Workspace for Education, Chromebook og Google Classroom. Initiativet for integrerte løsninger for Google for Education støtter partnerøkosystemet vårt og oppmuntrer bedrifter i utdanningsteknologibransjen til å utvikle produktene sine slik at de fungerer med verktøyene og enhetene våre for å hjelpe lærere.

Finn ut mer om fordelene ved å utvikle løsninger sammen med oss og hva vi krever av deg, før du søker.

Se hvordan partnerne våre hjelper lærere

Kom i gang

Bli Google for Education-partner

Bli med på å hjelpe lærere med å fenge og motivere elevene sine mens de oppdager og lærer nye ting sammen.

Partner Advantage-portalen

Eksisterende partnere kan finne alt de trenger, blant annet informasjon om krav og fordeler, veiledning om markedsføring, salgsressurser og opplærings- og demonstrasjonsmateriell.

Registrer deg her for å få oppdateringer, statistikk, ressurser med mer.