University of Michigan forener 19 skoler i en samarbeidskultur med G Suite for utdanning

Utfordringen

Skolene og høyskolene i Michigan fungerte som uavhengige akademiske enheter med flere uensartede teknologisystemer som overlappet hverandre og ikke var kompatible med hverandre. IT-teamet ved Michigan så muligheten til å strømlinjeforme teknologitjenestene sine og innføre en løsning for e-post, kalendere og dokumenter som kunne bidra til bedre samarbeid.

«Da G Suite for utdanning ble introdusert, var det en stor lettelse. Før hadde studenter og professorer store vanskeligheter med å holde informasjonen sin synkronisert. Jeg har ennå ikke vært borti et verktøysett som har så mange funksjoner som G Suite.»

Jeff Ringenberg, foreleser ved avdelingen for elektroteknikk og datafag

Løsningen

Da Michigan begynte å se på mulighetene for nye løsninger, fant IT-teamet ut at 40–50 prosent av e-posten som ble sendt til Michigan-domenet, ble videresendt til Gmail. Etter å ha bedt om innspill fra et stort tverrsnitt av lærere, studenter og ansatte bestemte Michigan seg i løpet av høsten 2011 for å innføre G Suite for utdanning på alle skolene (bortsett fra det medisinske fakultetet) som en felles løsning for e-post, kalendere og dokumenter.

Organisasjonsprofil

University of Michigan ligger i Ann Arbor og ble grunnlagt i 1817. Det er landets fremste offentlige forskningsinstitusjon i henhold til rangeringen «QS World University Rankings®» for 2014/15. Michigan tilbyr 260 gradsstudier ved 19 skoler og høyskoler og har mer enn 43 000 bachelor-, master- og profesjonsstudenter samt 6800 forelesere. Michigan-universitetet legger vekt på studentmangfold og er kjent for å tilby «en uvanlig utdanning for vanlige mennesker».

Produktene som ble brukt

Last ned

Takk for at du registrerte deg!

Fortell oss mer om det du er interessert i.