I skolekretsen Lee County Schools tilpasses læringen til hver enkelt elev med løsninger fra Google

Utfordringen

Delstaten Florida er i forkant når det gjelder digital læring, og delstatsmyndighetene har nylig oppfordret skolene til å gå fra papirbasert til digital undervisning. Skolekretsen Lee County måtte skaffe elevene teknologien de trengte for å kunne bruke digitale lærebøker, gjennomføre oppgaver digitalt og søke etter informasjon på nettet. De ønsket også å gi lærerne verktøy de kunne bruke til å integrere videoer, interaktive aktiviteter og delte dokumenter i undervisningsplanene sine – uten å overskride budsjettet.

«Med G Suite for utdanning kan lærerne undervise på helt nye måter, fordi de raskt kan se hva elevene strever med, og tilpasse innholdet deretter.»

Dwayne Alton, leder for IT-støtte, skoledistriktet Lee County

Løsningen

Skolekretsen Lee County startet et pilotprosjekt med G Suite for utdanning og introduserte 2000 Chromebook-enheter for ett år siden. I dag bruker alle skolene i kretsen G Suite og Google Classroom, og på ungdomsskolene er 18 000 Chromebook-enheter implementert. Lærere som hadde brukt G Suite tidligere, fungerte som mentorer for andre ved å dele gode fremgangsmåter de hadde lært gjennom pilotprosjektet. Skolekretsen innførte disse tre teknologiene uten utvidet budsjett eller teknisk støtte.

Organisasjonsprofil

Skolekretsen Lee County befinner seg på sørvestkysten av Florida og omfatter 94 000 elever og 12 000 ansatte. De 120 skolene i kretsen omfatter 44 barneskoler, 16 ungdomsskoler, 13 videregående skoler og flere skoler for spesialutdanning samt såkalte charter-skoler. Skolekretsens mål er å hjelpe hver enkelt elev med å utnytte sitt potensial til det fulle.

Produktene som ble brukt

Last ned

Takk for at du registrerte deg!

Fortell oss mer om det du er interessert i.