Bruk av Chromebook i Simon Schwob Memorial-biblioteket ved Columbus delstatsuniversitet

Utfordringen

Idet Columbus State utviklet seg til et mer mobilt og Wi-Fi-basert fellesskap, ønsket ledelsen å tilby studentene bærbare datamaskiner også i biblioteket. De håpet å kunne kjøpe datamaskiner som var kostnadseffektive og enkle å bruke, og som hadde lang batterivarighet.

«Vi ser at studentene stadig kommer tilbake for å låne Chromebook på biblioteket. De setter pris på at Chromebook er enkel å bruke og lett å bære.»

Jackie Radebaugh, universitetslektor i bibliotekkunnskap

Løsningen

Etter å ha lansert G Suite for utdanning i 2008 – og sørget for Wi-Fi-tilgang i all universitetstransport (og på skoleområdene) – rettet Columbus State University oppmerksomheten mot Simon Schwob Memorial-biblioteket. I stedet for å bygge nye datarom kjøpte universitetet 40 Chromebook-enheter til biblioteket i 2012. Nå kan studentene reservere Chromebook-enheter for bruk i opptil tre timer, sånn at de kan sjekke Gmail, søke på nettet med mer. De kan også sitte sammen med andre studenter for å diskutere oppgaver og samarbeide om skoleprosjekter i Google Dokumenter. Når den lånte Chromebook-enheten slås av, blir den tilbakestilt og er automatisk klar for neste bruker.

Organisasjonsprofil

Columbus State University i Georgia ble grunnlagt i 1958. Universitetet tilbyr enestående programmer innenfor kunst, pedagogikk, økonomi og administrasjon med mer, og hjelper studentene å lykkes i en stadig mer globalisert verden.

Produktene som ble brukt

Last ned

Takk for at du registrerte deg!

Fortell oss mer om det du er interessert i.