Offentlige skoler i Canberra gir elevene mulighetene til å «Lære – hvor som helst» med G Suite for utdanning og Chromebook

Utfordringen

For å kunne tilby en kraftig teknologiinfrastruktur for å støtte bedre læring i hele skoleområdet, samlet utdanningsdirektoratet i Australian Capital Territory alle de offentlige skolene i Canberra i ett sentralisert nettverk med Internett-tilgang via bredbånd. Imidlertid var læringsplattformen deres vanskelig å bruke, og den kunne ikke skaleres til mobilenheter. Mange av skolenes bærbare datamaskiner var dessuten trege og utdaterte. Direktoratet trengte en ny læringsplattform samt datamaskiner som var raske og brukervennlige, slik at elevene kunne engasjere seg i samarbeidsbasert læring – på skolen, hjemme og andre steder der de trengte tilgang.

«Chromebook og G Suite har hjulpet oss med å forenkle teknologien … slik at lærerne våre kan fokusere på det som er viktigst – læring av høy kvalitet for hver elev, hver dag.»

Dan Bray, programansvarlig for e-læring, Utdanningsdirektoratet i Australian Capital Territory

Løsningen

I 2014 kjørte direktoratet en pilottest med G Suite og Chromebook ved fire barne- og ungdomsskoler. G Suite var enkelt for lærerne og elevene å bruke, og Chromebook var rimelig samt kompatibel med det eksisterende trådløse systemet. Piloten ble en suksess – både elever, foreldre og lærere satte pris på en ny verden av muligheter til læring. Senere har direktoratet distribuert G Suite og Chromebook til hele regionen. Elevene gleder seg nå over å kunne arbeide sammen i et trygt og sikkert e-læringsmiljø. Målet om å lære overalt er nådd.

Organisasjonsprofil

Utdanningsdirektoratet for Australian Capital Territory betjener 45 000 elever fordelt på 87 skoler som utgjør Canberras offentlige skolesystem. Direktoratet går inn for å tilby alle elever teknologien de trenger for å tilegne seg ferdigheter for det 21. århundret. For å oppnå dette har de lansert et digitaliseringsprogram for alle skolene i regionen, der målet er å gi elevene det de trenger for å lære overalt – «Learn, Anywhere».

Produktene som ble brukt

Last ned

Takk for at du registrerte deg!

Fortell oss mer om det du er interessert i.