Verktøy for små og store klasserom og budsjetter

Teknologien er i ferd med å gi alle skoler nye muligheter, da den åpner opp for nyskapende løsninger på utfordringer knyttet til læring. Med vår serie av enheter, apper og ressurser kan du enkelt bruke teknologi til å forvandle undervisningen.

Inspirer til læring ved hjelp av Chromebook

Chromebook er perfekt for deling av klassesett eller én-til-én-programmer. Enhetene er allsidige, med dynamisk innhold og innebygd G Suite. De er enkle å bruke og administrere.

Finn ut mer om Chromebook

Tilrettelegg for samarbeid med G Suite for utdanning

Tilrettelegg for samarbeid med G Suite for utdanning

70 millioner lærere og elever bruker G Suite for utdanning – en gratis serie av sikre produktivitetsverktøy. Populære verktøy som Gmail og Google Dokumenter gjør det enkelt for elever og lærere å samarbeide i og utenfor klasserommet.

Bli kjent med G Suite

Spar tid og hold orden ved hjelp av Google Classroom

Spar tid og hold orden ved hjelp av Google Classroom

Tenk på Google Classroom som kommandosenteret ditt. Opprett kurs, del ut oppgaver, send tilbakemeldinger – alt fra ett og samme sted. Det er effektivt, papirfritt og enkelt.

Finn ut mer om Google Classroom

Engasjer elevene ved hjelp av digitale verktøy

Engasjer elevene ved hjelp av digitale verktøy

Med digitale verktøy kan lærere fostre ansvarlige e-borgere, eventyrlystne oppdagere og kreative utviklere. Kjøp rabatterte pakker med populære verktøy som dekker ulike undervisningsbehov – for eksempel for videoskaping, podcaster og koding. Det er også mulig å bruke gratisapper som Google Earth, WeVideo og Google Søk.

Utforsk digitale verktøy

Suksesshistorier fra virkeligheten

Hvordan måles effekten av teknologi i undervisningen? Se på funnene fra en 16-måneders undersøkelse der Evergreen Education Group satte søkelyset på vellykket bruk av Google for Education-verktøy fra perspektivene til lærere, elever og administatorer.

Se gjennom alle historiene

Ressurser til datafag

Vi tilbyr verktøy og produkter som hjelper deg med å bruke teknologibasert læring i undervisningen.

Se arbeidet vårt knyttet til datavitenskap

Takk for at du registrerte deg!

Fortell oss mer om det du er interessert i.