Samarbeid bedre ved hjelp av G Suite for utdanning

En serie med gratis produktivitetsverktøy som studenter og forelesere kan bruke til å samarbeide sømløst og trygt på flere enheter.

Skaff deg G Suite for utdanning

Dette er inkludert

Alt du trenger til organisasjonen din.

gmail Icon hangouts Icon atari Icon

Kommuniser på den måten som passer for dere

Hold kontakten via e-post, chat og videokonferanser.

docs Icon sheets Icon slides Icon drive Icon

Samarbeid overalt

Samarbeid i sanntid om å redigere dokumenter, regneark og presentasjoner.

keep Icon calendar Icon

Administrer alle oppgavene dine

Lag huskelister, opprett påminnelser om oppgaver, og planlegg møter.

classroom Icon forms Icon

Administrer undervisningen på en enkel måte

Opprett kurs, distribuer oppgaver, arranger quizer, send tilbakemeldinger, og se alt på ett sted.

admin Icon

Trygg administrering

Legg til studenter, administrer enheter og konfigurer sikkerhet og innstillinger slik at dataene dine blir trygt ivaretatt.

Vi presenterer Course Kit

Med Course Kit får lærere et nytt sett med verktøy og funksjoner som gjør det enklere å opprette, samle inn og vurdere skolearbeid. Med verktøypakken kan lærerne bruke Google Dokumenter, Regneark, Presentasjoner og Disk fra sin egen læringsplattform, i tillegg til avanserte tilbakemeldingsfunksjoner som er utviklet spesielt for lærere.

Finn ut mer

Fordeler for institusjonen din

cloud_done

Enkelt

G Suite for utdanning er enkelt å konfigurere og administrere, og de skybaserte verktøyene kan skaleres i det uendelige over hele skolen. Produktene er dessuten enkle å sette seg inn i for forelesere og studenter – med lavt behov for kursing og etterutdanning.

attach_money

Rimelig

G Suite for utdanning er gratis for skoler, inkludert døgnåpen brukerstøtte. Førsteklasses sikkerhet er også inkludert uten tillegg i prisen.

build

Allsidig

Jobb hvor som helst, når som helst, og på alle typer enheter, med G Suite for utdanning. Verktøyene fremmer samarbeid, kreativitet og kritisk tenking, og gir forelesere mulighet til å kommunisere med enkeltelever eller med hele klassen.

trending_up

Effektivt

Forelesere kan gi umiddelbare tilbakemeldinger og følge med på hver enkelt students fremgang, for dermed å hjelpe studentene å prestere bedre. Med verktøy som Google Classroom kan foreleserne spare tid, så de kan konsentrere seg om det de kan best: undervisning.

G Suite Enterprise for Education

Med G Suite Enterprise for Education får du flere tilleggsfunksjoner på bedriftsnivå som er utviklet for store institusjoner og tilpasset undervisningsformål. Serien omfatter avanserte kontroller, utvidede statistikk- og søkeverktøy samt profesjonelle kommunikasjonsverktøy.

Sammenlign utgaver

Universiteter, høyskoler og bedrifter bruker G Suite

Takk for at du registrerte deg!

Fortell oss mer om det du er interessert i.