Bedre læring i høyere utdanning

Det er en grunn til at det kalles høyere utdanning. Den bringer personer opp på et høyere nivå – både når det gjelder mål og potensiale. Google Cloud tilbyr en intelligent serie av verktøy for IT-medarbeidere, forskere, forelesere og studenter.

Finn ut mer om G Suite for utdanning, enheter, Google Cloud Platform med verktøy for maskinlæring og håndtering av store datamengder – samt programmer knyttet til datafag.

Økt samarbeid og lave kostnader med G Suite for utdanning

Økt samarbeid og lave kostnader med G Suite for utdanning

Bruk Gmail, Google Dokumenter med mer på enhver enhet. Denne serien av gratis produktivitetsverktøy gjør det enkelt å samarbeide i klasserommet, fremmer produktiviteten og kan enkelt distribueres og administreres av IT-medarbeiderne.

Finn ut mer om G Suite for høyere utdanning
Få G Suite gratis

Skap store muligheter med Google Cloud Platform

Skap store muligheter med Google Cloud Platform

Et enkelt og effektivt sett med verktøy som er utviklet for å styrke og videreutvikle høyere utdanning. Enten du arbeider med IT-infrastruktur, forskning, undervisning eller entreprenørskap, kan Googles løsninger for lagring, databehandling, maskinlæring og håndtering av store datamengder hjelpe deg å få gjort mer – raskere.

Finn ut mer om Google Cloud Platform
Start en gratis prøveperiode

Kommuniser med verden - med enheter som er enkle å administrere

Kommuniser med verden - med enheter som er enkle å administrere

Googles enheter er utviklet for samarbeid og brukervennlighet. Få tak i rimelige Chromebook-enheter til utlånsprogrammer eller kiosker, legg til rette for teamarbeid ansikt til ansikt eller virtuelt med Jamboard, og distribuer digital skilting for Chrome for å dele nyheter med fellesskapet ditt i sanntid.

Se enhetene våre

Opplæring og støtte

school

Google Cloud-opplæring

Bli enda dyktigere ved hjelp av opplæring lokalt og på nettet i emner som strekker seg fra G Suite-administrering til maskinlæring.

trophy

Google Cloud-sertifiseringer

Bli sertifisert i G Suite eller GCP ved å ta en eksamen på nettet.

account_circle

Google Cloud-partnere

Enten du skal gå over til nettskyen eller vil utvikle en tilpasset løsning for bedriften din, kan våre Google Cloud-partnere hjelpe deg.


Se stipendene, tilskuddene og programmene våre for studenter som ønsker å arbeide med IT og teknologi

Finn ut mer om stillinger hos Google

Takk for at du registrerte deg!

Fortell oss mer om det du er interessert i.